Alarmsystemen

Alarmsystemen 2018-04-09T20:18:58+00:00

Jablotron 100 serie

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Makkelijk te bedienen en uitbreidbaar met een afstandsbediening of RFID tag. Naast eenvoudig in gebruik ziet dat er ook mooi en degelijk uit!

Bij HMC Beveiligingen B.V. leveren wij de Jablotron 100. De Jablotron 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van diverse objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz.

Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.
Het systeem biedt tevens mogelijkheden tot automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Een compleet totaalpakket voor een veilig en comfortabele woning. Voor elke situatie is een oplossing.

Eenvoudige bediening

Onduidelijk of het alarm is ingeschakeld of niet? Of lastige bediening? Met de Jablotron 100 is dit voorbij! Het codebedienpaneel geeft een duidelijk overzicht doormiddel van blokken met kleuren om in één overzicht te zien wat beveiligd is. Bediening gaat met één druk op de knop en door het LCD scherm is alles gemakkelijk uit te lezen.

Prachtig design

Beveiligen hoeft niet lelijk te zijn. Alle melders hebben een tijdloos design wat in elk gebouw past. Om het oog wat extra’s te geven leveren we ook de Jablotron design detectoren. Goed beveiligd en prachtig om te zien!

Gecertificeerde installateur

De Jablotron 100 mag enkel geïnstalleerd worden door gecertificeerde installateurs. Hiermee wil Jablotron ervoor zorgen dat het systeem altijd op de goede manier wordt geïnstalleerd zodat u volle vertrouwen kan hebben in uw beveiliging. De installateurs van HMC Beveiligingen B.V. zijn gecertificeerde Jablotron installateurs en houden zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Modern systeem in de cloud

De Jablotron 100 is helemaal van deze tijd. Het systeem kan namelijk geregistreerd worden in een streng beveiligde cloud omgeving zodat u uw systeem gemakkelijk kan besturen middels een app op uw smartphone of tablet. Hiermee kan u bijvoorbeeld kijken op uw werk of u niet vergeten bent het alarm in te schakelen, kijken of uw kinderen al thuis zijn of gewoon de thermostaat alvast omhoog zetten. Alles in uw eigen beheer.

Vele mogelijkheden

Ontdek de Jablotron 100

Gratis en vrijblijvend advies

Vraag nu kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Contact ons