Zorgsystemen

Zorgsystemen 2017-11-01T10:39:56+00:00

Zorgsystemen

Door de toenemende vergrijzing in ons land en mede doordat de zorgkosten alsmaar stijgen, krijgen de ouderen en gehandicapten in onze samenleving het steeds moeilijker. Kans op opname in een verzorgingstehuis is nihil, thuiszorg wordt alleen maar minder en minder en men wordt geacht om langer zelfstandig te blijven wonen. De kans op vallen of het zich plotseling niet goed voelen is sterk aanwezig en hulp is dan niet continue aanwezig. Ook hier kunnen wij met u meedenken.

HMC Beveiligingen B.V. heeft hier oplossingen voor.

Zorg Totaal

Zorg Totaal is een personen alarmeringssysteem in huis en zorgt voor een optimale veiligheid. Vanaf verschillende locaties in de woning zoals de slaapkamer, toilet en de badkamer kan ten alle tijde een noodoproep gedaan worden.

Ook buiten de woning

Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/ GSM.3G module welke direct de locatie van de hulpbehoevende via GPS-Google Maps door kan geven tot 3 meter nauwkeurig.

Uitbreiding mogelijk met inbraak- & brandbeveiliging

Zorg Totaal maakt het tevens mogelijk de woning te beveiligen tegen inbrekers. Het systeem is uit te breiden met inbraakdetectoren zoals infraroodmelders en magneetcontacten, maar ook heel erg belangrijk zijn natuurlijk de rookmelders.

Met Zorg Totaal staat een hulpbehoevende, IN en BUITEN de woning er nooit meer alleen voor!

Mogelijkheden

Gratis en vrijblijvend advies

Vraag nu een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw woning en/of situatie aan.

Contact ons